Herzlich Willkommen auf meinem Blog

Mein Bild
Dortmund, NRW, Germany
Ich heiße Eli, bin 37 Jahre und komme aus Dortmund. Ich wohne seit über einem Jahr mit meinem Mann und unserem Sohn in Alabama, USA. Ich lese viel, koche aus Leidenschaft, liebe Trödel und handarbeite sehr gerne.

Freitag, 7. Januar 2011

... bi kitaplikta salona



iste burasi benim salonumun oturma kösesi. koltugun arkasindaki duvari bir tablo asariz diye bos birakmistik. ama benim bastan beri gizli bi planim vardi: kitaplik/raf. eninde sonunda planimi ortaya koydum ve dogru ikeaya gittik :).


siyah halterler ve beyaz raflar aldik. kayinbabamin lazer-terazisi ile raflarin hizasini belirledik. bu alet cok pratik bise. bizim evi yaparken tüm islerde kullanildi.

ve sonuc. almanca kitaplarimiza calisma odamizda yer verdik. Türkce kitaplarim ise salonda dikkat cektigi ve göz önünde oldugu icin böyle bi cözüm düsündüm. kitaplarin arasinda babaevinden getirdigim, babamin bana hediye ettigi kitaplar var, abimin kitapligindan kacirdigim kitaplar var, bilmeyerek getirdigim birkac ablamin kitabi var. gerisi benim!!!
tavsiye ettiginiz kitaplar varsa her zaman acigim...
sevgiler eli

5 Kommentare:

  1. Çok şık durmuş canım, odanın havasını değiştiriyor böyle detaylar, sevgiler.

    AntwortenLöschen
  2. Salonda kitaplığa bayılıyorum, ne güzel olmuş:) Benim salonun altı boş olduğu için fazla ağırlık yapmasın diye kitaplarımı misafir evine koymak zorunda kaldım :(

    AntwortenLöschen
  3. evin havasını değiştiren güzel bir düzenleme olmuş güle güle okuyun kitaplarınızı..

    AntwortenLöschen
  4. Sonunda dediğini yapmışsın...güzel olmuş :)
    benden de nacizane bir fikir. Raflarına bakınca birkaç sitede gördüğüm stickerlar aklıma geldi. Hayal edince güzel duracağını tahmin ettim. Adresini veriyorum sitenin bi bak derim....
    http://www.duvarsticker.com/NewProducts.php

    AntwortenLöschen