Herzlich Willkommen auf meinem Blog

Mein Bild
Dortmund, NRW, Germany
Ich heiße Eli, bin 37 Jahre und komme aus Dortmund. Ich wohne seit über einem Jahr mit meinem Mann und unserem Sohn in Alabama, USA. Ich lese viel, koche aus Leidenschaft, liebe Trödel und handarbeite sehr gerne.

Dienstag, 28. Dezember 2010

... sperrmüll - sokakta buldum


bu güzel semsiyeligi sokakta buldum. biz henüz semsiyelik almamistik, ama zaten bu tarz bise ariyordum. hemen boya cila malzemesi aldirdim.


semsiyeligi yonttum, ve beyaza boyadim. tam bi antika hava kazandi.


en son süs malzemelerim devreye girdi. arkadasimla beraber yaptik yapistirdik. :-) ve bu hale getirdik...


bu yesil renk kurdaleler ile tam merdivenlige uyum sagladi. firsat bulunca yerinde ceker yayinlarim. :-)

sevgiler eli

11 Kommentare:

  1. Eli'cim, çok cici olmuş. Eline sağlık canım. Hani bir sürü peçetem var demiştin ya, bunun üzerine peçete transferi de yapabilirsin. Benim "dekoratif kase" yazımda nasıl yaptığımı anlattım. Ama sen yine de önce başka önemsiz bir objenin üzerinde deneme yapabilirsin. Sadece fikir vermek istedim. Yoksa bu halini de çok beğendim. Bence sokağa atan bunu görmesin, geri isteyebilir :)

    AntwortenLöschen
  2. cok sagol yorumun icin. biliyorsun yeni fikirlere herzaman acigim. pecete transferi daha önce yapiyordum, usandim da biraktim. :) ama hala cesit cesit pecetelerim var. istersen sana göndereyim bi sürü, eminim aralarinda begendiklerin vardir. zaten Lara ya toka göndermek istiyordum.

    sevgiler eli

    AntwortenLöschen
  3. Hallo Eli...ich wünsche dir einen guten Rutsch und ein schönes neues Jahr.Liebe Grüße Irene

    AntwortenLöschen
  4. Eli'cim, yaptığın peçete çalışmalarını da paylaş lütfen.
    Çok düşüncelisin ama senden böyle birşey isteyemem, taa Almanya'dan buraya biraz zor olur diye düşünüyorum. Zahmet vermek istemem canım. Teşekkür ederim.

    AntwortenLöschen
  5. Eli, ne güzel birşey bulmuşsun, ne de güzel süslemişsin. Almanyanın en sevdiğim taraflarından biri de budur, hani çöp günü, orada öğrenciyken ben de neler neler toplamıştım :)) Peçete transferi yapıyordun demek, görmek isterim, ben de yeni yeni başladım biliyorsun, ama güzel oluyor, gerçi güzel resimli peçete bulmak zor buralarda ama idare eder :)

    AntwortenLöschen
  6. Cok güzel bir calisma yapmissiniz, tebrik ederim. Güle güle kullanin. Berlinden sevgiler...

    AntwortenLöschen
  7. İşte yaratıcılık bu, harika olmuş, beyazı her yerde her şeyde seviyorum, emeğine sağlık ablası, sevgiler. Mutlu Yıllar.

    AntwortenLöschen
  8. Böyle gencecik hanımların üretici olmaları ne güzel..Günümüz hızlı tüketim çağı,hele gençler ''eskisi olmayanın yenisi olmaz''sözünü hiç mi hiç bilmiyorlar.Üretmeye devam,hele ki böyle güzellikler çıkıyorsa ortaya ...

    AntwortenLöschen
  9. yorumlariniz icin cok sagolun. cok mutlu oldum :)
    sevgiler eli

    AntwortenLöschen
  10. Merhabalar eli çalışmalarım için bıraktığın yorumlara teşekkürler. Tabiiki bloğımu tanıtabilirsin buna çok memnun olurum ilgine tekrar teşekkürederim:))
    Peçete çekilişine bende yorum bıraktım ama şansım yaver gitmedi neyse sağlık olsun:(

    AntwortenLöschen
  11. ellerinize sağlık çook beğendim gerçekten harika olmuş ata kişi bu halini görse sizde geri alır :) sevgiler...

    AntwortenLöschen