Herzlich Willkommen auf meinem Blog

Mein Bild
Dortmund, NRW, Germany
Ich heiße Eli, bin 37 Jahre und komme aus Dortmund. Ich wohne seit über einem Jahr mit meinem Mann und unserem Sohn in Alabama, USA. Ich lese viel, koche aus Leidenschaft, liebe Trödel und handarbeite sehr gerne.

Sonntag, 1. Mai 2011

... ANKARA


merhaba okurlarim,
son zamanlarda bloguma fazla vakit ayiramadigimin belki farkina varan olmustur. izin hazirligi icindeyim. :) cok yakinda... yani cuma günü ANKARA ya ucuyorum, esim ve ailem ile. Ankara-Yozgat-Kayseri turu olacak inshAllah. cok heyecanliyim. daha önce de yaklasik her yil gidiyordum Türkiyeye ama bu sefer ilk defa esimle gidecegim. Türkiye yi ve ordaki akrabalarimi cok seviyorum. özellikla Ankaradaki amcami.
izin icin cok fazla alisveris yapmadim, acikcasi zaten cok kiyafetim var. bugün esimle valizlerimizi hazirladik. en azindan simdiden gidecegi kesin olan kiyafetlerimizi aksesuarlarimizi falan yerlestirdik. bir yandan camasir yikiyorum bir yandan ütülüyorum. cok tatli bi telas bu izin hazirliklari.
aslinda Türkiyede blog arkadaslarimla da bulusmayi cok istiyorum. ama sanirim bunlar önceden planlanmak isterdi. hic akil edemedigim icin üzgünüm. ama yine de görüsürüz diyen olursa burdan haber verebilir. belki kismet olur da tanisiriz.

sevgilerimle eli

6 Kommentare:

  1. keyifli tatiller canım.İstanbul'a gelsen görüşürdük, ne güzelde olurdu....

    AntwortenLöschen
  2. Hayırlı yolculuklar olsun İstanbulada bekleriz.

    AntwortenLöschen
  3. Sevgili Eli ziyaretin ve yorumun icin tesekkürler.Berlinden sevgiler
    Insallah hafta sonu görüsürüz degil mi???

    AntwortenLöschen
  4. Sevgili Eli...bende iyi yolculuklar,keyifli günler diliyorum...sevgiler

    zehra

    AntwortenLöschen